Υλικά ;
Ρίζι ;
Καρότα ;
Κρέας ( knor )
Λάδι ελιάς ;
Αλάτι ;
Μπαχάρι ;
Πιπέρι ;
Βασιλικός ;
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ;
Σάλτσα ντομάτας ;΄
.
.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σούπα με ρύζι - μαγείρεμα:
Βάζουμε νερό στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει,
προσθέτουμε ένα κουτάλι σούπας λάδι ελιάς στο νερό που βράζει.
Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε 200 γραμμάρια ρύζι μέσα στη κατσαρόλα ( Ρύζι λευκό σούπας ) . Μετά από κάποια ώρα προσθέτουμε μια μυτούλα απ' το κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι ,μπαχάρι και μισό κουταλάκι βασιλικό. Προσθέτουμε μετά ένα κουτάλι σούπας αλάτι ( βάση προτίμησης) και το αφήνουμε να βράση . Μόλις βράση και νομίζουμε ότι είναι έτυμο το φαΐ μας προσθέτουμε και τα καρότα .Μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε και το knor (η το κρέας ). Μετά έρχεται η σειρά της σάλτσας που έχουμε στο τηγάνι έτυμη να περιμένει τι ριγώνουμε κι αυτή μέσα στο φαγητό μας και μετά από λίγοι ώρα το φαγητό μας είναι έτυμο
και καλή μας όρεξη.