Κολοκυθόπιτα της Αγγελικής χρυσοχειρας

Κολοκυθόπιτα της Αγγελικής χρυσοχειρας : 

Υλικά :

Γέμιση 

1 . Κολοκύθι κίτρινο
2 . 150 γρ ζάχαρη
3 . μια κουταλιά του γλυκού τριμμένη κανέλα
4 . μια κουταλιά του γλυκού τριμμένο γαρίφαλο
5 . 100 γρ σταφίδα
6 . 250 γρ σιμιγδάλι ( βάση προτίμησης - τραχανά γλυκό χοντροκομμένο _ ρύζι ).
7 1 πακετακι φρυγανιές

Για τα φύλλα

1 . Ένα κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις για να ανοίξουμε φύλλο . ( Φύλλα έτυμα για πίτα ) .
2 . 100 γρ ηλιέλαιο
3 . 200 γρ ζάχαρη άχνη . 
 Εκτέλεση 

Τρίβουμε το κολοκύθι μας στο χοντρό τριφτή και το σουτάρουμε σε ένα στραγγιστήρι και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά και μετά το βάζουμε το στραγγισμένο κολοκύθι  σε ένα μπολ  μαζί με τη ζάχαρη τη κανέλα το γαρίφαλο τα ανακατεύουμε καλά , μετά προσθέτουμε και τη σιμιγδάλι και το ξανά ανακατεύουμε για να ίσιο μοιραστεί το μείγμα

Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε 6 - 7 φύλλα , ενδιάμεσα το κάθε φύλλο το λαδώνουμε με τη βοήθεια του πινέλου μας μετά ρίχνουμε τη γέμιση και αμέσως στρώνουμε ομοιόμορφα της σταφίδες μας . Σκεπάζουμε τα γύρο φύλλα πάνω από τη γέμιση και συνεχίζουμε να στρώνουμε άλλα 6 - 7 φύλλα . Τα περισσεύματα από τα φύλλα τα κόβουμε με τη βοήθεια  του πλαστή . Το βάζουμε στο φούρνο για 40 - 45  λεπτά και έπειτα το βγάζουμε το ταψί από το φούρνο . Το αφήνουμε για 30 λεπτά να κρυώσει και μετά το κόβουμε σε μερίδες  , ρίχνουμε με ωραίο τρόπο τη ζάχαρη τη άχνη από πάνω και τη σερβίρουμε .

Καλή μας όρεξη .